Morek ir apņēmies aizsargāt savu klientu un lietotāju privātumu. Tāpēc mēs esam sagatavojuši šos Privātuma politikas principus, kas regulē klientu datu vākšanu, izmantošanu, izpaušanu, pārsūtīšanu un glabāšanu. Mūsu darbības internetā atbilst visām attiecīgajām praksēm, kā arī attiecīgajai ES likumdošanai un Igaunijas Republikas likumiem. Lūdzu, veltiet mirkli un iepazīstieties ar principiem, kurus mēs piemērojam privātuma aizsardzībai.

Personas datu vākšana un izmantošana

Personas dati nozīmē jebkādus datus, kurus var tieši vai netieši saistīt ar jums kā fizisku personu, kurus Morek vāc un apstrādā, lai izpildītu noslēgtos līgumus ar klientiem, sazinātos ar tiem un pildītu likumīgās saistības.

Lojālo klientu personas dati var tikt vākti jebkurā no šādiem veidiem:

  • kad jūs sniedzat mums savu kontaktinformāciju (tostarp jūsu vārdu, personas kodu, pasta adresi, tālruņa numuru, e-pasta adresi u.c.) mūsu mājaslapā vai citādi;
  • kad jūs izmantojat mūsu mājaslapu, dati tiek vākti caur jūsu kontu vai izmantojot sīkdatnes;
  • kad jūs veicat cenas pieprasījumu mūsu mājaslapā un saglabājat savu personīgo kontaktinformāciju vai iepirkšanās preferences (dažās mājaslapas sadaļās Morek var lūgt jūs brīvprātīgi sniegt savus personas datus un personīgo informāciju. Šādi personas dati var ietvert jūsu vārdu, adresi, pasta indeksu, e-pasta adresi, tālruņa numuru un citus datus).

Citu datu vākšana

Mēs arī vācam nepersoniskus datus, t.i., datus, kurus nevar tieši saistīt ar konkrētu personu (dzimums, vecums, valodas preferences, atrašanās vieta).

Mēs varam arī vākt vispārīgus datus par to, kā mūsu klienti mijiedarbojas ar mūsu mājaslapu. Šie dati tiek apvienoti un izmantoti, lai sniegtu klientiem noderīgāku informāciju un lai uzzinātu, kuras mājaslapas daļas, produkti un pakalpojumi izraisa vislielāko interesi. Šajā Privātuma politikā šādi apvienoti dati tiek uzskatīti par nepersonalizētiem datiem.

Savākto personas datu izmantošana un glabāšana

Mēs varam izmantot jebkādus personas datus mārketinga nolūkos tikai pēc lietotāja piekrišanas. Klienti, kuri vēlāk vēlas atteikties no mūsu informatīvā izdevuma sūtījumu saņemšanas vai nevēlas saņemt informāciju par produktiem, kas viņus varētu interesēt, jebkurā laikā var atteikties no sūtījumu sarakstiem.

Mēs arī izmantojam savāktos personas datus, lai piegādātu preces un pildītu saistības, kuras mēs varam būt uzņēmušies pret klientu.

Piekrītot Privātuma politikas noteikumiem, klients sniedz Morek savu piekrišanu automatizētai viņu datu apstrādei. Jūs jebkurā laikā varat atsaukt savu piekrišanu, nosūtot mums pieprasījumu rakstiski reproducējamā formātā. Šādi pieprasījumi un piekrišanas nav atpakaļejoša spēka.

Lai nodrošinātu labāku klientu apkalpošanu, Morek var izpaust informāciju par atsevišķiem lietotājiem trešajai pusei, kas sniedz pakalpojumus Morek un ir līgumiski saistīta ar jebkādas koplietotās informācijas konfidencialitātes saglabāšanu. Šāda trešā puse var būt, piemēram, mūsu partneris, kura pienākums ir piegādāt preces, kas redzamas mūsu mājaslapā, vai CRM pakalpojumu sniedzējs.

Datus, kas Morek jāuzglabā saskaņā ar likumu (piemēram, grāmatvedības dati), Morek uzglabā saskaņā ar tiesību aktu noteikumiem.

Personas datu maiņa

Klienti var pieprasīt redzēt, mainīt un papildināt savus personas datus, kas vākti identifikācijas un saziņas nolūkos, sazinoties ar Morek pārstāvi.

Personas datu drošība

Morek veic visus piesardzības pasākumus (tostarp administratīvos, tehniskos un fiziskos pasākumus), lai aizsargātu klientu personas datus. Tikai pilnvarotas personas var piekļūt personas datiem, lai tos mainītu un apstrādātu.

Ja jums ir aizdomas, ka jūsu personas dati tiek apstrādāti pretrunā ar šajā Privātuma politikā aprakstīto vai ja pastāv kāds risks, ka jūsu dati ir nonākuši pie nesankcionētām personām, lūdzu, nekavējoties mūs informējiet. Tas ir vienīgais veids, kā mēs varam samazināt iespējamās kaitējuma sekas.

Klientiem ir tiesības pieprasīt datu apstrādes pārtraukšanu, uzzināt, kā viņu dati tiek izmantoti, pieprasīt, lai viņu dati tiktu pārsūtīti vispārīgi izmantotā formātā vai nu viņiem pašiem, vai trešajai pusei. Lai izvairītos no klientu datu un tiesību ļaunprātīgas izmantošanas, šādi pieprasījumi var tikt iesniegti tikai formātā, kas ļauj identificēt pieprasījuma iesniedzēju (digitāli parakstīts vai personīgi uzņēmuma birojā). Mums ir tiesības atbildēt uz šādiem pieprasījumiem 30 dienu laikā.

Mēs uzskatām pieprasījumu pārtraukt datu apstrādi par pieprasījumu pārtraukt klienta attiecības.

Drošība

Jebkuri personas dati, kurus jūs sniedzat, apmeklējot Morek mājaslapu, tiek uzskatīti par konfidenciālu informāciju.

Privātuma politikas noteikumi un izmaiņas

Izmantojot mūsu mājaslapu, jūs apstiprināt, ka esat izlasījis šos principus, noteikumus un piekrītat tiem. Mēs paturam tiesības mainīt šīs Privātuma politikas vispārīgos noteikumus, ja nepieciešams, informējot par to visus lojālos klientus, bet mēs cenšamies nodrošināt, ka mūsu Privātuma politika ir atjaunināta un pieejama mūsu mājaslapā.

Klientu personas datu apstrādes kontrolieris ir Morek IT OÜ. Ja jums ir kādi jautājumi vai bažas par privātuma politiku vai datu apstrādi, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu info@morek.lt

Jūs vienmēr varat sazināties ar Datu aizsardzības inspekciju vai tiesu, lai aizsargātu savus personas datus. Datu aizsardzības inspekcija ir valsts iestāde, ar kuru var sazināties arī, lai saņemtu padomu vai palīdzību jautājumos, kas saistīti ar personas datu aizsardzību.

Galite naudotis mūsų valdomų produktų grupių katalogais

Pagrindinis mūsų tikslas - padėti klientams pasiekti sėkmę. Šalindami kliūtis ir teikdami veiksmingus sprendimus, siekiame sukurti geresnę jūsų ateitį, kad galėtumėte skirti laiko svarbesniems dalykams.

Skaitymui ir naudojimui

Pramonės ekspertizė

Morek turi daug patirties elektros pramonėje, todėl supranta, su kokiais iššūkiais kasdien susiduria vietos klientai.
Ši patirtis leidžia mums pasiūlyti tikslingus sprendimus, kurie veiksmingai sprendžia problemas, taupydami jūsų laiką ir pinigus.

"Morek Group" regionai

„Morek” siūlo specialiai pritaikytą gaminių asortimentą, kuris patenkina visus jūsų poreikius, susijusius su elektros spintų jungčių valdymu. Naudodami mūsų išsamų sprendimą nebeturėsite gaišti laiko ieškodami produktų iš kelių tiekėjų.

Išlaisvinkite naujoves su daugiau nei 1000 pažangiausių produktų!

Susisiekite su mumis arba užsiprenumeruokite Morek naujienlaiškį

Siekiame kurti geresnę ateitį ir džiaugiamės galėdami pranešti, kad nuolat tobuliname savo gaminių asortimentą. Jei norite gauti daugiau informacijos apie mūsų gaminių parametrus, kreipkitės į mūsų komandą.

Susisiekite arba užsiprenumeruokite "Morek" naujienlaiškį

Palikite savo kontaktinius duomenis ir mes per 24 valandas sukursime jums paskyrą!

"*" indicates required fields

Naujienlaiškio registracija
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Spausdami „Prenumeruoti” sutinkate, kad jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi susisiekimo su mumis tikslu. Visą informaciją, susijusią su asmens duomenų tvarkymu, ir su tuo susijusias teises rasite mūsų privatumo politikoje.

Atraskite "Morek eMobility" įkrovimo sprendimus

  • Gerai apgalvotas sprendimas montuotojui ir kūrėjui - greitas ir ekonomiškas montavimas.

  • Nekilnojamojo turto savininkui ir valdytojui pajamos iš viešosios rinkliavos padeda susigrąžinti investicijas.

  • Galutiniai vartotojai gali lengvai įkrauti savo elektromobilį.